عیب یابی ظرفشویی بوش bosch

عیب یابی ظرفشویی بوش

عیب یابی ظرفشویی بوش

عیب هایی که در موقع کار با ماشین ظرفشویی احتمال دارد با آن روبه رو شوید. را در مقاله ای به نام عیب یابی ظرفشویی بوش خدمت شما عزیزان ارائه میکنیم. امید است مفید باشد.

۱- کار نکردن ماشین ظرفشویی و دیسپلی خاموش باشد.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– پریز برق ندارد.

– دوشاخه به صورت صحیح به پریز متصل نشده باشد.

– دکمه روشن/خاموش را بررسی کنید.

– فیوز سوخته باشد.

– در صورتی که از تبدیل ۳ به ۲ بر روی برق ورودی استفاده میکنید بررسی کنید که قطع نباشد.

– سیم رابط ایراد دارد.

۲- کار نکردن ماشین ظرفشویی اما دیسپلی روشن باشد.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– شیر آب بسته است.

– فشار آب پایین است.

– آب ساختمان قطع است.

– دکمه استارت را نزدید یا خراب باشد.

– در ظرفشویی خوب بسته نشده باشد.

– شلنگ ورودی آب خم شده باشد.

– ماشین در توقف موقتی باشد.

– صفحه کلید قفل باشد.

– برق ورود را بر روی پریز بررسی کنید در صورتی که پایین تر از ۲۰۰ ولت نشان دهد ماشین در میانه برنامه متوقف یا قطع میشود.

۳ – ظرفشویی روشن میشود ولی آب وارد ماشین نمیشود.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– جریان آب قطع شده باشد.

– شیر آب بسته باشد.

– فیلتر شیر برقی ورودی آب گرفتگی داشته باشد.

– شیر برقی ایراد داشته باشد.

– شلنگ ورودی آب خم شده باشد.

– فشار آب پایین باشد.

۴ – تخلیه نشدن آب شستشوی قبلی.و یا برگشت آب از سینک ظرفشویی به داخل دستگاه.

– فیلترها کثیف یا گرفته شده باشند. (بودن کمی آب در زیر فیلترها نرمال می باشد)

– شلنگ تخلیه گرفتگی داشته باشد.

– لوله فاضلاب گرفتگی داشته باشد.

– پمپ تخلیه ایراد داشته باشد.

۵ – چراغ مربوط به تمام شدن نمک روشن باشد.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– مقدار نمک کم باشد.

– بعد از ریختن نمک آن را با کمی آب مخلوط کنید.

– نمک خوب و باکیفیت مصرف نکرده اید.

– حسگر مربوط به تشخیص نمک ایراد داشته باشد.

۶ – علامت مربوط به مایع جلادهنده با بودن مایع اضافی، هنوز روشن مانده باشد.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– مخزن مایع جلادهنده به اندازه کافی پر نشده باشد.

– شناور مخزن مایع جلادهنده گرفته باشد (چند ضربه آهسته به آن وارد کنید)

– از مایع جلادهنده نامناسب و بی کیفیت استفاده می کنید یا تاریخ مصرف آن تمام شده است.

۷ – پودر در جاپودری یا روی در مانده باشد.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– یکی از ظرف ها مانع باز شدن در محفظه پودر باشد (هنگامی که در ظرفشویی را بستید روبروی جاپودری را بررسی کنید ظرفی درروبروی آن نباشد.)

– سیستم مکانیکی بازکننده در جاپودری ایراد دارد.

– مسیر بازوی آب پاش گرفته شده باشد.

– ممکن است حفره های بازوی آب پاش گرفتگی داشته باشند.

جهت بر طرف کردن گرفتگی حفره های آبپاش روی این متن کلیک کنید و فیلم را تماشا کنید.

– بوبین مربوط به جاپودری سوخته باشد.

– تاریخ مصرف پودر شستشو تمام شده باشد و یا قلابی باشد.

– بازوی آبپاش به ظرف ها گیر میکند و حرکت آن ایستاده باشد.

– جا پودری در موقع ریختن پودر نم داشته باشد و پودر به جاپودری بچسبد.

۸ – پودر بر روی ظرف ها دیده شود.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

–تاریخ مصرف پودر شستشو تمام شده باشد.

– نوع پودر شستشو بی کیفیت یا قلابی است.

– فاصله ی میان ظرف ها حفظ نشده باشد.

۹ – کف بیش از اندازه به وجود بیاید و از ماشین بیرون بزند.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– از مایع ظرفشویی جهت ضد عفونی کردن میوه و سبزیجات به جای پودر ظرفشویی کمک بگیرید.

– از مواد شوینده بیش از اندازه استفاده نکنید.

– زمان پر کردن مخزن مایع جلادهنده، در صورتی که مایع سر ریز شود. از برنامه تخلیه کمک بگیرید و برنامه را دوباره اجرا نمایید.

۱۰- ماشین نمک زیادی استفاده می کند.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– درپوش محفظه نمک خوب بسته نشده باشد.

– درجه تنظیم نمک به اندازه کافی نباشد.

– شیر برقی مربوط به مخزن نمک ایراد داشته باشد.

۱۱ – ظرفشویی صدای غیر طبیعی بدهد.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– ظرفشویی خوب و اصولی نصب نشده باشد.

– بازوی آبپاش به ظرف ها گیر کند.

– ظرفشویی درست تراز نشده باشد.

۱۲ – دلیل باقی ماندن ذره های غذا بر روی ظرف ها در ماشین ظرفشویی.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– فیلتر شستشو کثیف یا گرفته باشد و یا خوب در محل خود قرار نگرفته باشد.

– مسیر یا سوراخ های بازوی آب پاش کثیف باشند.

جهت بر طرف کردن گرفتگی حفره های آبپاش روی این متن کلیک کنید و فیلم را تماشا کنید.

– بازوهای آب پاش به ظرف ها گیر می کنند.

– از مواد شوینده بد مصرف می کنید و یا مقدار آن به اندازه کافی نیست.

– ظرف ها به خوبی در سبد نیستند و برخی از ظرف ها به همدیگر چسبیده باشند.

– تعداد ظرف ها در سبد ها بیش از اندازه ظرفیت دستگاه باشد.

– برنامه شستشوی خوب نباشد.

– لوله فاضلاب گرفته شده باشد.

– ذره های غذا روی ظرف ها خشک شده باشند.

۱۳ – ظرف ها در ظرفشویی خشک نمیشوند.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– مایع جلادهنده در ماشین نیست.

– مقدار مایع جلادهنده به اندازه کافی در ماشین موجود نباشد.

– ظرف ها به اندازه در سبد قرار نگرفته باشند.

– ظرف ها زود از ظرفشویی بیرون آورده شوند.

– برنامه شستشو خوب نباشد.

– المنت ماشین خراب باشد یا کار نکند.

۱۴ – ظرف ها سفیدک بزنند.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– مقدار پودر یا مایع جلادهنده کافی نیست.

– در محفظه نمک خوب بسته نشده باشد.

– محفظه نمک خالی از نمک یا آب باشد.

– درجه سختی آب درست انتخاب نشده باشد.

– از ماده پاک کننده بدون فسفات استفاده کنید. (از رسوبگیر ماشین ظرفشویی هر ۳ ماه یکبار استفاده کنید.)

– در ماشین لیوان شیشه ای یا کریستال شیری رنگ شده و یا ترک خورده باشند.

– از ماده های شوینده بی کیفیت استفاده شده باشد.(بهترین مواد شوینده مناسب دستگاه تون رو انتخاب کنید.)

– ظرف های شیشه ای یا کریستال مات شده باشند.

– مقدار مایع جلادهنده به اندازه نباشد.

– لیوان و قاشق و چنگال ظاهری مات داشته باشند.

– مقدار مایع جلادهنده بیش از اندازه باشد.

۱۵ – ظرف های فولادی و استیل لکه دار می شوند.

مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد.

– این ظرف هابرای شستشو در ظرفشویی مناسب نمی باشند.

– ظرف ها به خوبی در سبد چیده نشده اند.(جهت آموزش چیدمان صحیح ظروف روی این متن کلیک کنید.)

– از مواد شوینده بیش از اندازه استفاده شده باشد.

– نمک موجود در آب بیش از اندازه باشد.

Sending
User Review
۵ (۱ vote)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *